Mountain Project Logo

Issues viewing photos?


Original Post
the schmuck · · Albuquerque, NM · Joined Feb 2012 · Points: 115

Anyone having issues viewing photos in Explorer and/or Safari? Website does not display thumbnails on route/area pages for me when using these browsers. Only Chrome seems to work. 

Patrick Hardy · · Boulder, CO · Joined Jul 2013 · Points: 0

Hey schmuck,

I'm having trouble reproducing this in Safari. Is this on a phone with a slow connection? If so, it is possible that the phone is simply taking a long time to download these images. Let me know if there is a particular url and device that you're seeing this.

Thanks!

Russ Walling · · Overlord @ FishProducts · Joined Oct 2004 · Points: 3,426

Not on iOs, but... Having the same problem... for maybe a handful of days?  No pics show up, page is not really rendering right, and when I click the "thumbs up" in the forums it does not register but instead takes me to the top of the page.  Also, if I click the "notify on site" box, it seems to display it worked, but when I leave the page I never get the updates, so it is not taking when I click on it.

Older mac, safari 5.0.6, osx 10.5.8.  Everything worked fine until maybe 5 or 6 days ago?

Patrick Hardy · · Boulder, CO · Joined Jul 2013 · Points: 0

Thanks for the details Russ! Looks like your browser has not been supported by apple for quite some time. It's likely that we have added some modern tools that your browser does not recognize, so unfortunately you will need to update your OS/browser to get everything working right.

Russ Walling · · Overlord @ FishProducts · Joined Oct 2004 · Points: 3,426
Patrick Hardy wrote: Thanks for the details Russ! Looks like your browser has not been supported by apple for quite some time. It's likely that we have added some modern tools that your browser does not recognize, so unfortunately you will need to update your OS/browser to get everything working right.

Yeah... features keep dropping off all the time from lots of sites... the one here at MP was fresh, so maybe something changed in the last few days.  Thanks!

the schmuck · · Albuquerque, NM · Joined Feb 2012 · Points: 115

Okay, that makes sense. The search function also stopped working today. I am also having the same exact issue with explorer on a desktop. My laptop with chrome seems to be working fine. The issues are exactly the same with wifi, cell service and DSL, so I don't think that connection speed is at issue. 

Micah H · · Portland, OR · Joined Oct 2016 · Points: 0

Photo no longer display in explorer. I'd use chrome but corporate IT policy doesn't allow it

Patrick Hardy · · Boulder, CO · Joined Jul 2013 · Points: 0

Just pushed a change to resolve this issue. Looks like we had a small change that wasn't playing nicely with your machines. Let me know if you all have any issues!

the schmuck · · Albuquerque, NM · Joined Feb 2012 · Points: 115

Much better. Thank you!

Russ Walling · · Overlord @ FishProducts · Joined Oct 2004 · Points: 3,426

BOOM!!!!  My old dogshit machine rides again!!!  Thanks for the fix!

Guideline #1: Don't be a jerk.

iPhone & Android App Feedback
Post a Reply to "Issues viewing photos?"

Log In to Reply