Mountain Project Logo

What are your favorite linkups that allow you to get in lots of Flatiron pitches?


Original Post
a e · · Unknown Hometown · Joined Jul 2018 · Points: 0

2 điểm trang Cho Ngày Valentine! trùng hợp Glam
vừa mới đây có một sản phẩm có tên Detoxic đã được mọi người quan tâm và những từ khóa can hệ đến Detoxic mang sự truy tìm cập nhiều nhất trên mạng xã hội và Internet. chẳng những thế mà xu hướng trang điểm của chị em trong Tết Nguyên đán như nào cũng trực tiếp tác động đến cách trang điểm của thời gian về sau, thậm chí cho cả năm. tụ họp vào khá hot, tàng trữ trong vùng bụng của bạn lúc bạn chà xát. Hình ảnh trong 1 khu chợ sôi động tái tạo lại kẻ bán người mua tại trung tâm Yeoville ở tỉnh thành Johannesburg của Nam Phi.
bên cạnh đòi hỏi về môi trường, cơ sở vật chất, nhân công thì nhân tố về y phục đặc thù của nhân sự làm việc ở đó cũng là một điều thiết yếu mà không dễ dàng gì với thể đáp ứng. mang những kiểu tết tóc đẹp cho bé gái cực xinh cứng cáp các mẹ sẽ muốn thực hiện ngay cho con của mình.
xem thêm:[url=medium.com/phunmoi/bang-mau…]phun môi màu đỏ hồng[/url]
Được ví von là mái nhà của bộ mặt, hình dáng, độ đậm nhạt hay màu sắc của chân mày mang tác động trực tiếp và cực lớn đến thẩm mỹ khuôn mặt. Việc chọn lựa giảm cân thông minh mang thể góp sức cho bạn đạt được kết quả mong muốn. Người đẹp da màu Lupita Nyong' tuồng như chưa từng bó buộc mình trong phạm vi nào lúc chọn lựa các màu sắc điểm trang.
Đảm bảo bạn kiểm tra chúng trong vài tuần trước đám cưới của bạn trong trường hợp chúng không liên quan mang làn da của bạn - không cô dâu nào muốn bị mờ nhạt hoặc vết bẩn. Theo những chuyên gia y tế cho hay thì Anh chị nên cung cấp Collagen từ 3 tháng rồi hãy ngừng uống trong 1 tháng để với thể theo dõi mức độ hiệu quả cũng như để cơ thể sở hữu thể tiếp thụ dần dần Collagen.
Để phát huy tác dụng của bữa ăn trưa tới thân thể thấp nhất bạn nên lựa chọn những dòng thức ăn ăn khớp. thêm vào ấy là việc cung cấp chuyên viên cho những Spa và Salon lớn nhỏ tại Việt Nam. Để sở hữu thể nhận được những sản phẩm áo đồng phục tổ chức đẹp mắt nhất. Nữ doanh gia trẻ tuổi Nguyễn Ngọc Mỹ của tập đoàn Alphanam được Đánh giá là có tài sắc toàn vẹn.
Chỉ còn khoảng 20 ngày nữa là tới Tết, dựa theo các dự báo của những người trong nghề điểm trang giỏi, những tin báo cá tính, làm cho đẹp tên tuổi như Vogue, Elle. Nhưng chiếm tỉ lệ chính yếu là những collagen tuýp một,2,3,4,5 tụ hội ở da, lông, tóc, xương, gân, sụn, dây chằng… Trong đấy, Collagen tuýp một và Collagen tuýp 3 là 2 loại Collagen mà chúng ta nên cung cấp để tăng cường một cách thức hiệu quả làn da của mình.
xem thêm:[url=ngocdung.net/phun-theu]ngocdung.net/phun-theu[/url]
Biết được những vị thuốc bắc khiến trắng da này sẽ giúp ích người nào đó mang làn da ngâm khắc phục nhanh chóng ngay tại nhà. bên cạnh đó việc dùng nó cần được tính toán 1 phương pháp cẩn thận để mang thể khai thác 1 phương pháp tối đa các giá trị ý nghĩa mà nó với thể mang lại. Sổ tay trang điểm được tham khảo trong khoảng ebook trang điểm cá nhân” miễn phí của học viện trang điểm Roselyn và 1 tài liệu khác.
mọi đội ngũ hàng mỹ phẩm bao gồm chăm nom da, chăm nom tóc, săn sóc toàn thân, coi ngó tư nhân, nước hoa tuần tự ra đời và phổ biến hóa để phục vụ nhu cầu làm đẹp của con người. Vẻ đẹp nên đến từ sự cân đối của đại quát chứ không nên áp đặt trên một khuôn khổ độc nhất vô nhị.
nếu bạn đang do dự không biết chọn sửa rửa mặt trị mụn thích hợp cho da, thì sau đây là 7 sản phẩm ngon, bổ, phải chăng được những bác sĩ da liễu khuyên dùng. Sức khỏe rẻ được diễn đạt qua làn da hồng hào,mịn màng, vóc dáng cân đối, mái tóc bềnh bồng và hàm răng chắc khỏe.
nguồn:[url=medium.com/@tuong.ericdoan/]medium.com/@tuong.ericdoan/[/url]
Tony B · · Around Boulder, CO · Joined Jan 2001 · Points: 23,285

Regency to Royal Arch to the 4th Flatiron right side to Green Mountain Pinnacle to Challenger.
That's probably a few thousand feet of climbing. 

Matt Castelli · · Unknown Hometown · Joined Feb 2017 · Points: 240

was gonna post, but tony b got it first! also - check out the anomoly/ameoboid while you are there.

Tony B · · Around Boulder, CO · Joined Jan 2001 · Points: 23,285
Matt Castelli wrote: also - check out the anomoly/ameoboid while you are there.

The Ameboid route 'Buckets' is super cool.  This linkup is not so long in terms of rock to hike ratio unless you then proceed from those two and onto to The Hourglass and then the Hippo Head (AKA The Fist) and then at that point you are well over 1000' again.

Long Ranger · · Boulder, CO · Joined Jan 2014 · Points: 156

There's a lot of naturally good lines. To augment Tony B's: Regency, Royal Arch, 5th EFSS, Hippo.

If youre not opposed to downclimbing things, it gets even funnerish. Something like 3rd, Chase the Sun, dc Freeway, First.

Or take that first idea to the 5th then dc stairway to heaven, up angels way, then the hippo. 

Doing the Slab or shanahan crags to the keel feels pretty natural. I wish i could find a good line on the Wings.

Jason Antin · · Golden, CO · Joined May 2009 · Points: 1,275
Tony B wrote: Regency to Royal Arch to the 4th Flatiron right side to Green Mountain Pinnacle to Challenger.
That's probably a few thousand feet of climbing. 

+ HammerHead!

Mark E Dixon · · Sprezzatura, Someday · Joined Nov 2007 · Points: 579

Just did Shanahan Crag to the Keel to the right Angel Wing last week. Quit nice.
If you bushwhack up to the ridge above the Wing, you can scramble the ridge up to Bear Peak with some more class 3.

We bypassed the very last bit of ridge to avoid a storm but I’ll bet it’s nice too. 

Cor · · Unknown Hometown · Joined Mar 2006 · Points: 1,460

If you want after work - short approach.

2nd, sunset flatironette, flatironette, spy, onto ridge of 1st (or all of 1st from bottom)

If you want more challenge..  2nd to true summit, down regular trail towards 1st, then up kamikaze roofs into way of the ancients. These check in at 5.8

fossana · · leeds, ut · Joined Apr 2006 · Points: 13,231

I've done this (soft) 5.7 10 route moderates link-up (3rd was closed at the time):

  • S Arete on the 1st Flatironette
  • E Face on the 1st Flatironette
  • Direct route on the 1st
  • Fandango on the 1st
  • Baker's Way on the 1st
  • N Arete on the 1st
  • Freeway on the 2nd
  • Free for All on the 2nd
  • NE Face of the 5th
  • ZigZag on the 5th
Tony B · · Around Boulder, CO · Joined Jan 2001 · Points: 23,285
Doing the Slab or shanahan crags to the keel feels pretty natural. I wish i could find a good line on the Wings.

Really?  I thought South Wing Right was fantastic:
https://www.mountainproject.com/route/105755674/second-angels-wing-aka-south-wing-right

Tony B · · Around Boulder, CO · Joined Jan 2001 · Points: 23,285

One more: #rd Flatironette, to East Face Complete of the 3rd Flatiron, to the East Ironing Board (choose a route) to the West Ironing Board (Choose another route).
This will clock in at well over 2000 feet if you choose your Ironing board routes carefully.  But that climbing can be slow and harder than most scrambles.  
Don't go for it sight unseen in approach shoes for routes like Que Rasca or Smoother, you'll want proper climbing footwear, and possibly a rope.

Long Ranger · · Boulder, CO · Joined Jan 2014 · Points: 156
Tony B wrote:

Really?  I thought South Wing Right was fantastic:
https://www.mountainproject.com/route/105755674/second-angels-wing-aka-south-wing-right

I'll have to quest up there again sometime when it gets cooler. I remember finishing up the Keel, and starting up a route just in back of the Keel. The climbing was fairly easy and solid for the first pitch or so, but then degraded into climbing broken cracks choked with trees and brushes, leading to a tunnel I couldn't climb out of. I've never been, "tunneled out" before! From my GPS track, looks like I was on the northmost wing.

There's a bunch of easy moderate climbing on the north wall of the Wings with perhaps some one star climbs yet to be documented. I wandered up a few (like ya do) just alone in approach shoes, following the path least resistance to the Bear Peak  ridge, which has one of the best bivy spots outside of a flatiron summit.
Tony B · · Around Boulder, CO · Joined Jan 2001 · Points: 23,285
Long Ranger wrote:

I'll have to quest up there again sometime when it gets cooler. I remember finishing up the Keel, and starting up a route just in back of the Keel. The climbing was fairly easy and solid for the first pitch or so, but then degraded into climbing broken cracks choked with trees and brushes, leading to a tunnel I couldn't climb out of. I've never been, "tunneled out" before! From my GPS track, looks like I was on the northmost wing.Well, I'm just sayin, the route I mentioned was hardly bush or tree choked:

Guideline #1: Don't be a jerk.

Colorado
Post a Reply to "What are your favorite linkups that allow you t…"

Log In to Reply