Login with Facebook
 ADVANCED
App Feedback
View Latest Posts in This Forum or All Forums
   Page 6 of 6.  <<First   <Prev   4  5  6
Follow replies to this topic? Notify me at the top of web site.
1

Email me.
 
 
By M Sprague
Administrator
From New England
May 22, 2014
Lichen head. Me, with my usual weatherbeaten, lichen covered look from scrubbing a new route.
I miss seeing the photos in the body of area descriptions when I use the mobile version.

FLAG
By Luc
Administrator
From Montreal
May 23, 2014
The El
Canada database is corrupt? Removed and tried re-adding to no avail.

FLAG
By Nick Wilder
Site Landlord
From The Bubble
May 23, 2014
Personal Photo
Luc wrote:
Canada database is corrupt? Removed and tried re-adding to no avail.


Working on Canada. I'm sure it's a funky character code or accent mark that we haven't seen before...

FLAG
By Nick Wilder
Site Landlord
From The Bubble
May 27, 2014
Personal Photo
Apple approved our latest release today, which hopefully fixes everything, including the photo freezing problems. There have been a few updates to the Android version as well, so make sure you have the latest if you're having any issues.

mountainproject.com/mobileApps

FLAG
By ChefMattThaner
From Lakewood, co
Jun 4, 2014
ducking ropes at Copper
The app on my samsung tab 8. Using android crashes very regularly. In no particular place or time, it just goes to a black screen and says mountain project has stopped working.

FLAG
By Patrick Shyvers
From Fort Collins, CO
Jun 24, 2014
Me
rocknice2 wrote:
Fix, saved bookmarks are not usable after area update.


Ah, that might explain why half my bookmarks load to a blank page. Yes, fixing this would be handy. Bookmarks are super valuable those times when I have to whip out MP in the field. When the bookmarks don't work, I have to take off my gloves and misspell "couloir" in the search field several times before I can open the route!

(When the bookmarks are working, I can usually use the tip of my nose to operate the phone and keep my gloves on!)

FLAG
By Patrick Shyvers
From Fort Collins, CO
Jun 26, 2014
Me
There also seems to be an issue with an area in Wyoming.
Laramie Peak Wildlife Habitat Management Area shows up on the MP website, but not in the app. One suspicious aspect; when you visit the
Laramie Peak Wildlife Habitat Management Area page, it is called Laramie Range up in the top (e.g. Wyoming > Laramie Range). There is another page which is called Laramie Range (with far fewer routes). Perhaps a naming conflict?

FLAG
By Nick Wilder
Site Landlord
From The Bubble
Jun 26, 2014
Personal Photo
We rearranged much of WY yesterday (moved many small areas from WY to WY : Laramie Range). It will take a week for the app to sync up, and it's possible you'll need to delete everything from WY from the app before it gets correct. Sorry for the hassle!

FLAG
 
By Luc
Administrator
From Montreal
Jun 26, 2014
The El
There's some encoding issues with apostrophes:
mountainproject.com/v/1-larne/...
"1 l’Arčne" shows up: "1 l��Arčne"

Thought I saw a "&gr" instead of an accented letter but I can't find it.
[Edit] &gr was probably the & amp ;

FLAG
By Patrick Shyvers
From Fort Collins, CO
Jun 30, 2014
Me
Quick note from the weekend- I put my phone in airplane mode as I was in a deep rock gully all day climbing (not a snowball's chance in hell of getting signal) and MP kept throwing "DNS resolve failure" or something like that, I think the address it was looking for was mountainproject.com

I should have taken a screenshot, but I was distracted!

FLAG
By Andy F
From Fort Collins, CO
Jun 30, 2014
awesome pitch
So the one fix was great, now the most updated version crashes a ton on the IPhone... Can't I just have the old one that I paid for back ???????????

FLAG
By Luc
Administrator
From Montreal
Jul 1, 2014
The El
Another text encoding issue in the route name:
The symbol "&" is replaced with "& amp ;"(without spaces) in the tick list and todo list.

FLAG
By SeanC
From Boulder, CO
Jul 26, 2014
Top of the First
I may have missed it in one of these threads, but my app is hung up trying after trying to run some updates. I am running MP version 2.8 on iOS 7.1.2. This has happened in the past, but took a few days before it stopped and I could update.
Uninstall and reinstall?

spinning, spinning, spinning
spinning, spinning, spinning

FLAG
By SeanC
From Boulder, CO
Jul 26, 2014
Top of the First
Apologies, found this.
mountainproject.com/v/area-dow...
Any idea when the next release will come out? After this, I'll probably stop updating till then.
Thanks

FLAG
By Nick Wilder
Site Landlord
From The Bubble
Jul 26, 2014
Personal Photo
I was testing a new version today. Many major improvements and the download and install system has been totally redone. Should be 3-4 weeks.

FLAG
By Patrick Shyvers
From Fort Collins, CO
Jul 27, 2014
Me
Have you considered forcing portrait mode? For me the app stops working and displays "loading" endlessly after I accidentally rotate the screen (which happens all the time on the trail). It looks like it is pretty easy to do:

stackoverflow.com/questions/55...

Edit: OK it's not hanging right now and I can see you do mean to support landscape mode. Urk. Is it possible that when the screen rotates, the app tries to fetch a new advertisement banner or something like that, that would break when I'm out in the field, outside of reception?

FLAG
 
By Nick Wilder
Site Landlord
From The Bubble
Jul 27, 2014
Personal Photo
The problem occurs when you simultaneous download several areas, and is compounded when you leave the download screen. But it's not 100%.

The soon-to-be-released version will hopefully fix it for good.

FLAG
By Brad "Stonyman" Killough
Administrator
From Alabama
Jul 28, 2014
Starting the second section of Live to climb another day
Cool thanks

FLAG
By Holden
From Eugene, OR
Aug 17, 2014
Question about the new release. I see it is potentially coming out in the near future.

Will we be able to organize climbing areas in the side menu? Say, alphabetically by state, or in an order of convenience by how often we frequent an area? I think deleting and re-downloading areas would also work, but the option to move areas around would be most convenient.

FLAG
By drock3
Aug 28, 2014
Searching doesn't work in version 3.0 on my iphone 5s iOS7.

When i start typing i get the little "thinking" pinwheel in the search field but it never finds any results. After I do this, it seems to have trouble opening installed areas. I can click the state, and the area, but now it takes super long to open the area.

FLAG
By Mark Tyndall
From Joshua Tree, California
Sep 2, 2014
I have the latest update for MP on iOS and for some reason I cannot sync my personal page from the app.

FLAG
By Patrick Shyvers
From Fort Collins, CO
Sep 3, 2014
Me
I am enjoying the latest update, the app in general is behaving smoothly and I like the new organization! Good job guys :)

Quick little bug report, when I delete the last area from a state, the app crashes. Presumably the issue has to do with being in the state submenu and suddenly having no areas in that state anymore.

Exact steps:

(Had Tahoe Vicinity & Yosemite installed)
Go into California
hit "Edit"
Remove both areas
(app crashes)

Minor bug, as the app works just fine when restarted and I was not prevented from deleting the areas.

FLAG
By drock3
Sep 8, 2014
Ticks synced from the app are showing up double in my tick log.

version 3.0 on my iphone 5s iOS7.

FLAG
By Will Wright
From San Diego, CA
Sep 10, 2014
App crashes when syncing after most recent update on IPhone5 iOS7.1.2

FLAG
 


Follow replies to this topic? Notify me at the top of web site.
1

Email me.
Page 6 of 6.  <<First   <Prev   4  5  6